MY EVERYDAY MAKEUP

hva skulle jeg ha gjort uten disse produktene? har brukt de en god stund nå og de anbefales på det sterkeste! når det er snakk om baby lips'en.. førr et herlig produkt!! gir en naturlig rød farge til leppene mine samtidig som den gjør dem myke. helt fantastisk. jeg bruker den oransje hvis det er noen som lurer :)

about videobloggen som jeg filmet på fredag.. jeg er snart ferdig med å redigere den, så skal prøve å få lagt den ut i løpet av neste uke. :) også er det jo spørsmålsrunden. siden jeg fikk inn en del spørsmål, så kommer svarene på video som jeg tror jeg skal begynne å filme i neste uke ♥ wohoo, mange videoer på vei her ja, haha ♥ STAY TUNED

bruker du noen av produktene over? :)

4 FAVORITTER I SMINKEMAPPEN♥ Denne bronzeren har vært en stor favoritt blant sminken min de siste ukene! Den gir en kjempe fin brunfarge i ansiktet og får det til å se overraskende naturalt ut. Som dere ser så har den en highlighter i tillegg til bronzeren, som er et stort pluss! er utrolig fornøyd med denne :) ♥ Denne blush'en ser utrolig fin ut i ansiktet. Den har en nydelig rosa farge og lukter utrolig godt! Den blander seg utrolig fint med huden. Og sammen med en bronzer, vil denne fremheve kinnbenene dine på en utrolig fin måte.♥ åhh, denne maskaraen har vært en stooor favoritt i flere måneder! Den får vippene til å se utrolig lange ut og vippene holder på fargen gjennom hele dagen, slik at man ikke trenger å påføre mer og mer maskara hele tiden. Den er utrolig fin og varer lange. Helt klart verdt pengene!♥ Sist men ikke minst.. favoritt concealeren min. Dekker til alle urenheter og blander seg perfekt med huden og foundation'en man bruker. Bruker den daglig og blir bare mer og mer fornøyd med den. Anbefales på det sterkeste! I hvert fall vis du sliter med mange urenheter i ansiktet, da er denne concealeren perfekt! 

så det var det! ;* tror jeg bare har laget ett slikt sminke innlegg på bloggen før, og har helt glemt av at jeg elsker å lage disse! så hvis dere er interesserte i flere, så kan jeg godt begynne å lage de oftere :) 

Skal jeg begynne å lage slike innlegg oftere? Har noen av dere prøvd noen av produktene over før? :) 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
+ legg meg til som venn
Jeg heter Sandra og er ei 17 år gammel jente fra Bodø som elsker å blogge. På denne bloggen så blogger jeg om alt mellom himmel og jord, men det som dere kommer til å se mest av er min hverdag, foto, sminke og mote. stay tunedddd KONTAKT/SPONSING: voqueblogg@hotmail.comKategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits