SKJEVTwohoo vi kom oss ut av senga i dag, haha. hurra. vi skulle på butikken (lol) så vi tok noen bilder i samme slengen ♥ og nå ligger vi her ... igjen. med noen poser potetgull og saft. ♥♥♥ KOS ♥♥♥ 

og jeg tror ikke vi har noen planer om å gå ut igjen.. herregud dere aner ikke hvor lat jeg føler meg mens jeg skriver dette. jeg er egentlig ikke det .. trust me. haha. 

hva synes dere om bildene? hva har dere gjort i dag? 

I'M A MESS


- HELLAS 2014 -da er jeg tilbake i Bodø etter en solfylt og fin uke i Hellas ♥ og endelig får jeg oppdatere bloggen. jeg skulle da være så heldig at pc'en jeg hadde med bestemte seg helt plutselig for å ikke lese minnekortene jeg satt inn, noe som gjorde at jeg ikke fikk lagt inn bildene slik at jeg kunne dele de med dere. og da jeg skulle prøve å lage et innlegg for å informere dere om det, så døde internettet helt der borte. hipphurra for meg.

men ellers så har uken i Hellas vært utrolig bra! jeg kjøpte faktisk to ting som jeg ble veldig fornøyd med ♥ kan sikkert vise de til dere hvis dere er interesserte :) 

hva synes dere om bildene? ♥

WHEN YOU CALL ME
UNBLOGGED PICTURES

fant ut at jeg har glemt å poste disse bildene som jeg tok de for noen dager siden. så da tenkte jeg å bare legge de ut nå ♥

hva synes dere om bildene? :)

GOOD FRIENDS ARE LIKE STARS
SUMMER FEELING


fyyysøren!! det er så utrolig fint vær ute akkurat nå ♥♥ endeligggg. har ventet så lenge på at Bodø skulle få lov til å få litt sol, og endelig skjedde det! akkurat nå så er det 22 grader ute, og jeg sitter her og nesten hopper av glede ♥♥ utrolig deilig! håper det forblir sånn nå. å ha så fint vær her i Bodø hver dag, takker jeg ikke nei til! gjett om jeg gleder meg sommerennnnnn yasss

er det noe du lurer på om meg eller bloggen? gjerne legg igjen en kommentar med et spørsmål eller to på spørsmålsrunde innlegget mitt heeer ♥ (direktelink)

er det fint vær der du bor akkurat nå? gleder du deg til sommeren? :)

JORDBÆR SMOOTHIEhej. verdens dårligste blogger her. skal faktisk ikke unnskylde meg så mye i dette innlegget.. rett og slett fordi det ikke finnes noe unnskyldning for den uventede pausen min. det eneste jeg kan si er, beklager. tru det eller ei så har jeg hatt dårlig samvittighet.. men det ser ikke ut som det stoppet meg i å forlenge pausen. jeg har planer i å gjøre det godt igjen. yess. hurra. og det kommer både videoer og flere innlegg. litt av grunnen er at det er påååskeferie, og jeg har absolutt ingenting superviktig som tar all tiden min som må gjøres. så da håper jeg på å få til i hvert fall 1 innlegg per dag fremover. og håper dere lesere ikke har stukket av for alltid enda. yess da er det sagt.

forresten. smoothien var utrolig god! hihi

har dere påskeferie? har du stukket av eller er du en av leserne som enda er her? xd loveyaaa 

SUMMER WHERE ARE YOUdet var så jævli kaldt ute. fysøren. synes egentlig det er på tide at sommeren kommer nå. for jeg er rimelig lei av å ha det kaldt! så det er bare å kjappe seg sommer, alle venter på deg. 

ellers så skjer det egentlig ikke så mye dere. samme gamle. gleder meg bare helt sykt til påskeferien! for da kommer nemlig bestevennen min til meg, og skal være her i ei hel uke ♥ wohoo ♥ gledessss

hva synes dere om bildene? og er jeg den eneste som vil ha sommer nå? 

I'M SLOWLY ..

SO B L A C K

hva synes dere om bildene? :)

RAINY DAYS

var så deilig å komme hjem tidlig i dag. var på et slags ''kurs'' på videregående, på media og kommunikasjon linjen, og har nå bestemt meg for at jeg skal søke dit 100%. gleder meg! 

de siste dagene så har det vært helt forferdelig vær her i bodø. regn, vind, snø. tror storm er det rette ordet for å beskrive været akkurat nå. men da er det jo deilig å legge seg under et varmt pledd, ta frem en god bok eller se på en serie, og drikke varm te eller kakao. etter min mening, så er det det beste man kan gjøre når å gå utikke er et særlig godt alternativ. 

hvordan er været der du bor? :)

NOPE
dagen til nå har vært heeelt grei. utrolig deilig med litt sol ute, men den iskalde vinden ødelegger alt .. ellers så har jeg absolutt ingen spesielle planer for i dag :) tenkte bare at jeg skulle se noen flere episoder av breaking bad og bare slappe av ♥ 

// genseren er forresten fra bershka :)

hva skal dere i dag? ha en finfin dag videre ♥

THE ONLY THING I WANT IN LIFE ...
.. is you. 

PRINTED & GREY


cardigan o.n.l.y // smykke ginatricot // skjorte ?

ser ut som jeg har glemt bloggen helt av. litt flaut egentlig. skal prøve å bli bedre på å blogge. været ødelegger litt, også er det jo så sykt mørkt ute. så beklager vis noen av bildene jeg legger ut blir dårlige. 

hva synes dere om bildene? hva har dere gjort i det siste?

mirror

Hva synes dere om bildene?

©photographyfiiine søskenbarnet mitt! hun spurte meg helt plutselig om jeg kunne ta noen bilder av henne. og da endte vi selvfølgelig opp med en stor photoshoot med over 300 bilder haha. fant ut at jeg elsker å fotografere folk. så vis det er noen som har lyst på en photoshoot, så rop ut. hehe ♥ ellers så har jeg det super fint her i polen! brun og blid, hihi. -dårlig humor max.- var på shooopping i gåår (!!) kjøpte meg masse fint! kommer til å kjøpe mye mere. så vis dere er intressert i en innkjøpsvideo, så si i fra :))))

hva synes du om bildene?  

bird photography

syke! synes jeg var utrolig heldig de 15 sec, helt til den flydde bort. sykt fin var den! også så nært meg (!!) glad jeg hadde kameraet oppe rett ved siden av meg, haha ♥ ellers så har jeg ikke gjort så masse i dag. har bare sett på prison break og lakket neglene mine til i morgen. :) alt er klart nå! :D yeeey, gledes!!
 
Likte dere bildene? :) 

SMILE
curls and spikesHej! Våknet opp til masse regn og vind i dag, så var egentlig ikke så gira på å gå ut. Skoledagen var ikke så særlig spennende (som alltid) og resten av denne dagen kommer til å gå på øving til engelsk tentamen i morgen. Gleder meg faktisk litt ... don't ask me whyy. Når jeg kom hjem etter en liten spasertur i det fantastiske regnet, så så da håret mitt sånn ut. Det var sånn på skolen også siden alle sa ''åå, så fine krøller du har'', men jeg var alt for lat til å se meg i speilet så da forestilte jeg meg ''bombe-morgenfrisyre-med-krøller''. haha.

Hvordan har din dag vært? 

daydreamerHej! Det problemet jeg hadde med designet for ikke så lenge siden, det har jeg ordnet nå :) så nå er det bærre lekkert ♥ Sitter bare her og venter i spenning til dagens eurovision finale nåå!! yey! Heier faktisk på Sverige iår jeg, eheh<3 Synes egentlig ikke noe om den norske sangen, synes bare den var skikkelig boring.. så HEIA SVERIGE fra meg iår ♥ yeeyyy

Hvem heier du på i eurovision i dag? // Hva synes du om bildene?

the little things in life.

Hva synes du om bildene?

haters makes us famousno subtitles needed. 

Hva synes du om bildene? 

black&whiteHva synes du om bildene? // Lyst å se flere slike ''tema-''bilder på bloggen?

so nearHva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
+ legg meg til som venn
Jeg heter Sandra og er ei 17 år gammel jente fra Bodø som elsker å blogge. På denne bloggen så blogger jeg om alt mellom himmel og jord, men det som dere kommer til å se mest av er min hverdag, foto, sminke og mote. stay tunedddd KONTAKT/SPONSING: voqueblogg@hotmail.comKategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits