JULEGAVENE MINE 2013 - VIDEOfikk egentlig mer, men får ikke resten før om noen dager :) så jeg kan sikkert ta bilder av resten og legge det ut senere ♥

hva synes dere om videoen? 

GOD JUL ALLE
ha en utrolig fin dag alle sammen!! GOD JUUL ♥♥

EN DAG IGJEN... så er det juleferieee. wohoo. endelig en lang pause, er så sykt lei av skole nå. haha. I dag var det forresten ''Jul i hallen'' på skolen. syngte bare en sang i år.. skal se om jeg får tak i videoen, så kan jeg vise den til dere :)

når får dere juleferie? :)

MINE KJÆRE

♥♥♥♥

tok meg visst en littforlang pause fra bloggen jeg. beklager for at jeg ikke sa i fra! men nå er jeg i hvert fall tilbake, og skal prøve å blogge så mye som det er mulig. selvom det er helt synsykt umulig å ta bilder når det er mørkt hele dagen. mørkt når jeg drar til skolen - mørkt når jeg kommer hjem igjen. men lover at jeg skal i hvert fall prøve! :) 

bildene over ble tatt på fredag, da jeg var i Glomfjord for å være med på Lucia konserten. utrolig gøy å være med på det igjen! savnet det så masse ♥ men nå er jeg hjemme, og gleder meg så synsykt til torsdag.. siste dag før juleferien! JOHO. er så klar for ferie nå, har skjedd så utrolig mye de siste ukene. blir deilig med en lang pause! :)

hva skal dere i juleferien? en liten video er på vei, som en unnskyldning for den dårlig blogginga mi! så vi BLOGGES ♥♥

PHOTOBOOTH
endelig ferdig med norsk tentamen!! kjøpte kinobilletter til den 25 desember for å se ''Justin Bieber's Believe'' i går ♥♥♥ can't waaaait. 

hvis det er noen som vil dra, men ikke får tak i billetter med gode sitteplasser. så har jeg 5 billetter som jeg selger, midt i salen :) så vis det er noen som er interessert, så er det bare å ta kontakt! :)

skal noen av dere på kino den 25 desember? :)

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
+ legg meg til som venn
Jeg heter Sandra og er ei 17 år gammel jente fra Bodø som elsker å blogge. På denne bloggen så blogger jeg om alt mellom himmel og jord, men det som dere kommer til å se mest av er min hverdag, foto, sminke og mote. stay tunedddd KONTAKT/SPONSING: voqueblogg@hotmail.comKategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits