HVA SKJER NÅhallo ♥ som dere helt sikkert har lagt merke til, så har jeg ikke vært så flink til å oppdatere bloggen i det siste. og det er rett og slett fordi det er så utrolig mye som skjer på skolen i det siste. ++ at internettet hjemme er helt på trynet. så det blir utrolig vanskelig å oppdatere bloggen som vanlig og det beklager jeg mye for! men skal fortsatt prøve så godt jeg kan å få oppdatert daglig, men lover dessverre ingenting! 

ellers så har det da som sagt vært utrolig hektisk på skolen, og mengden av lekse akkurat nå er helt ubeskrivelig stor. ufff.. jeg blir så sliten i hodet av alt dere aner ikke haha. men de to ukene har egentlig vært utrolig morsomme ♥ trives så fantastisk godt på skolen. kunne ikke ha vært bedre!

hvordan har dere det da? er det enda noen av dere som har streik? :) 

CHILL OUT - ANTREKK


hettejakke gina tricot // bukse pull&bear // sko (som man nesten ikke ser, lol) nike

fin hand på hvert eneste bilde sandra. japp.

jeg bestemte meg rett og slett for å gjøre det enkelt i dag og da ble antrekket mitt slik. enkelt, men fint. synes jeg da haha.

og hvem andre her elsker det nye designet til blogg.no? jeg personlig elsker det! kunne serriøst ikke blitt bedre 

hva synes dere om antrekket? :)

BLACK & WHITE VIBE

// weheartit

først så vil jeg bare si at grunnen for at jeg ikke blogget i helgen var fordi jeg fikk besøk av en venn som ikke er hos meg så veldig ofte. så da bestemte jeg meg bare for å ikke blogge de to dagene, slik at jeg ikke brukte all tiden på å sitte foran pc'en og blogge. håper dere skjønner, haha :) 


japp! jeg er i black & white bilder modus. og det ble slettes ikke bedre da jeg gikk innom weheartit profilen min og bladde igjennom noen av bildene der. BOOM! og der var litt flere enn et par collage'er laget! haha ♥ 

next up; NYTT BAKGRUNN TIL MAC'EN! ... i svart og hvitt selvfølgelig. 

flere enn bare meg som elsker svart & hvitt bilder? ♥

INNKJØP - POLEN 2014

wohoo fikk den visst ferdig til fredag haha. også er jeg jo så utrolig heldig med thumbnailen hver gang .. goosh.

HUSK HD KVALITET! enjoyy ♥

hva synes dere om innkjøpene / videoen? :)

PENNY BOARDjeg var jo så smart som glømte å ta med denne skjønnheten i innkjøpsvideoen.. lol. skjønner ikke hvordan jeg klarte det haha. anyway. som jeg sa før jeg dro til polen, så skulle jeg kjøpe meg et penny board hvis jeg fant et. og gjett om jeg gjorde! er så utrooolig fornøyd med det ♥ det har vært ønske mitt så lenge å endelig få si at jeg har et. elsker den over alt på jooord ♥ ♥ 

noen av dere som har penny board? :)

GØY, MEN BARE PÅ STARTENvi var faktisk på fjelltur med trinnet i dag.. og jeg tror ikke det går ann å bli mer misfornøyd enn det jeg var da vi begynte å gå :):)

alt var supert når vi satt oss ned og ventet på de andre. slappet av, tok noen bilder og flirte av litt av hvert. også begynner plutselig turen med bare oppoverbakker. og som dere har hørt før (eller kanskje allerede skjønt) så er jeg en person som virkelig misliker alt som har med tur, fjell eller natur å gjøre. så når det kommer en dag på skolen der vi skal på fjelltur (som i dag) så vil jeg helst være igjen heime. 

noen av dere som er akkurat som meg? haha

PÅ VEI

da er jeg endelig igang med å redigere videoen til dere! får se når den blir ferdig, haha. men håper i hvert fall at jeg kan dele den med dere på fredag. fredag.. sounds good?

også ville jeg bare si at .. jeg har gått igjennom 2 dager av skole nå. og jeg er allerede lei som f. hvorfor kan ikke vi bare starte skolen klokken 11? hæ? 

har dere hatt en fin dag hittil? og vil dere ha videoen på fredag? ♥ FORDI DERE GLEDER DERE SÅNN

#lol 

BACK TO REALITY
kan med en gang si at det ikke var meningen å være så lenge borte fra bloggen! men da jeg kom tilbake fra polen så kom jeg ikke på før lenge etterpå at kameraet mitt lå i Henriette sin koffert. og jeg fikk den ikke tilbake før igår. så beklager! 

anyway. for mange av oss så var det første skoledag idag.. det er så deilig å være tilbake på skolebenken :):):):):):) haha i wish. men dagen har faktisk vært veldig bra hittil! men dere veit jo hva de sier.. den beste dagen på skolen er den første og den siste. haha. så sant. 

filmet forresten en innkjøpsvideo til dere igår, så den kommer forhåpentligvis om ikke så lenge ♥

noen av dere som også startet på skolen idag? har dere hatt en fin dag hittil? :)

GOOD GIRL GONE BAD

bildene ble tatt av Henriette Lundbakk ♥ skjekk ut bloggen hennes heer :) 

''røyken'' dere ser på bildene er bare damp :) så don't worryyy. 

er forresten så glad for at jeg har min egen private fotograf her i verden haha. Henriette er sååå  flink! og hvis dere er interesserte i ''fotoblogger'' så må dere skjekke ut hennes ♥ hun skal forandre bloggen hennes til en fotoblogg om ikke så lenge, og da kommer vi til å ha flere photoshoots også :) yeey. gøy!

hva synes dere om bildene? skal jeg la henne ta flere bilder av meg? haha lol

POLEN 2014 - VIDEO - DEL 2

nå er del 2 ute ♥ husk HD kvalitet! enjoyyy

hva synes dere? :)

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
+ legg meg til som venn
Jeg heter Sandra og er ei 17 år gammel jente fra Bodø som elsker å blogge. På denne bloggen så blogger jeg om alt mellom himmel og jord, men det som dere kommer til å se mest av er min hverdag, foto, sminke og mote. stay tunedddd KONTAKT/SPONSING: voqueblogg@hotmail.comKategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits