LAZY ASSES

helløu dere ♥ akkurat nå så befinner jeg meg på reipåå sammen med Henriette. og som dere ser på overskriften og kanskje bildene, så er vi ganske så late akkurat nå :) vi har nettopp vært på butikken og kjøpt inn masse godt, slik at vi har noe å kose oss med mens vi ser film eller serie ♥ eller you know ... den typiske girltalken vi jenter har, haha. 

ellers så har jeg det veldig bra! skal være her sammen med snuppa til torsdag. hun skal jobbe hele helga, så da må jeg dessverre dra da haha. buhu. 

hvilke planer har dere for denne uka? ♥

T O P P 10

wohooo siden vi alle er så superglade i musikk, så tenkte jeg å dele med dere mine topp 10 favoritt sanger akkurat nå ♥ 

5 seconds of summer - Don't stop

Maroon 5 - Maps

Ed Sheeran - I'm a mess

Lana Del Rey - Old money

Madison Beer - UnbreakableEchosmith - Cool kids 

Jasmine Villegas - Paint a smile

Eminem - Superman

Cash Cash - Overtime (Vicetone Remix)

Bang La Decks - Utopia

ooog det var alle! håper noen av disse falt i smak hos dere :) gjerne del med meg hva deres favoritt sanger er akkurat nå ♥ snakkes!

HELLAS 2014 - VIDEO


♥ HUSK HD KVALITET ♥

jeg ble visst ferdig med videoen tidligere enn forventet, haha. så her har dere den! enjoyyy

hva synes dere? ♥

SPORTY COOL

t-skjorte topshop // tights bikbok // lue gina tricot // sko NIKE // klokke gina tricot // neglelakk ESSIE (parka perfect)

hva synes dere? ♥

I CAN'T BELIEVE THIS

Is this real life? den siste uken så har det vært helt forferdelig vær her i Bodø, men regn og faktisk nesten snø. og helt plutselig i dag så står man opp, og der ser man sol og at det er 25 grader ute! unbelievable. og som den nordlendingen jeg er, så vet man at når det først er fint vær .. så må man gjøre noe for å utnytte det. så da skal jeg faktisk filme en videoblogggg til dere ♥ dere får dessverre ikke vite hva det er enda, så det er bare å vente og se hva jeg har funnet på :))

forresten! Hellas videoen er snaart ferdig redigert, så den kommer en gang i neste uke! STAY TUNED. 

er det fint vær der du bor i dag? ♥

I'M A MESS


INNKJØPpull&bear

dette er da plaggene jeg kjøpte da jeg var i Hellas ♥ er så utrooolig fornøyd med begge. dette er virkelig noe som jeg kommer til å bruke flittig i sommer! 

hva synes dere? ♥

- HELLAS 2014 -da er jeg tilbake i Bodø etter en solfylt og fin uke i Hellas ♥ og endelig får jeg oppdatere bloggen. jeg skulle da være så heldig at pc'en jeg hadde med bestemte seg helt plutselig for å ikke lese minnekortene jeg satt inn, noe som gjorde at jeg ikke fikk lagt inn bildene slik at jeg kunne dele de med dere. og da jeg skulle prøve å lage et innlegg for å informere dere om det, så døde internettet helt der borte. hipphurra for meg.

men ellers så har uken i Hellas vært utrolig bra! jeg kjøpte faktisk to ting som jeg ble veldig fornøyd med ♥ kan sikkert vise de til dere hvis dere er interesserte :) 

hva synes dere om bildene? ♥

GÅRSDAGENS ANTREKK


crop top bikbok // short VILA // solbriller ?

også kan dere bare se bort i fra de super fine skoene mine, haha. det var rett og slett så varmt, at tanken på å ta på seg converse gjorde meg sliten allerede. også skulle vi gå flere meter etterpå så da tenkte jeg bare fuck it ta på deg noe som du kommer til å holde ut med. haha. jaja, hope u like it ♥♥

hva synes dere? :)

WE'RE HERE


jeg har ventet så lenge på å endelig få si det .. JEG ER I HELLASog jeg har internettttt. og mere lykkelig som det jeg er nå, tror jeg ikke det går ann å bli! har vært oppe helt siden solen vekte meg klokken 9 i mårres, og jeg har akkurat kommet inn etter å ha solt meg i flere timer. og gjett om jeg begynner å få litt brunfarge på kroppen allerede, yesyesyess
verdens søteste søskenbarn og finefine tante ♥
og akkurat nå så gjør vi oss klar til å gå oss en tur for å se litt mere av denne vakre byen! gleder meg til å oppdatere dere mere på hva som skjer mens jeg er her nede ♥ og tusentusen takk for at dere var så snille og kom med tips på hva jeg kunne gjøre i forrige innlegg. dere er virkelig verdens beste lesere ♥

men vi snakkes senere dere! jeg har med meg kameraet overalt, så bilder blir det i hvert fall ikke lite av, haha. ciaooo

hvordan har dere det i Norge da? har noen av dere vært i Hellas før? :)

PAKKING + HJELPjeg er i hundre og pakkingen går tregere enn forventet... men når Sandra skal danse til hver eneste sang som kommer på så blir det sånn. haha, herregud. men jeg er i det minste snart ferdig og jeg er helt sikker på at jeg ikke får sove i natt. reisefeber sa du? men så skulle jeg ta opp noe her og nå må jeg gjøre det før jeg glemmer det. det kan hende at jeg ikke får internett da jeg er i Hellas ... som er en helt forferdelig tanke siden jeg hadde så store planer for bloggingen der borte, menmen. jeg tar med en pc og skal prøve så godt jeg kan å finne en måte å oppdatere bloggen på, men hvis jeg ikke får det ... skal jeg for sikkerhetsskyld lage noen innlegg og forhåndspublisere de, eller skal jeg bare la være og håpe på at jeg for internett? ... help me guys

hva synes dere jeg skal gjøre? 

VERDENS BESTE HJEMMELAGET KROPPSSKRUBBi dag så har jeg tenkt å vise dere hvordan man lager verdens beste kroppsskrubb, nemlig en kaffe peeling ♥ har selv brukt den mange ganger, og den myke huden man får varer fra 3-4 dager. jeg er i hvert fall veldig fornøyd, så nå vil jeg gjerne dele oppskriften med dere slik at dere kan prøve det ut selv hjemme! 

dette trenger du:


dette er en oppskrift for 2 personer, og det er absolutt opp til deg om du vil lage mindre eller mer!


Det du kan gjøre er å finne en tom boks som du kan lage peelingen i, slik at hvis det blir noe igjen så kan du bare gjemme det til senere, akkurat som jeg har gjort ♥  

ta i alle ingrediensene og bland alt sammen til du får en ikke for vannaktig og ikke for fast konsistens. du kan alltid tilsette mere kaffe hvis blandingen blir altfor vannaktig :) 

 


deretter tar du kaffe peelingen og masserer den godt inn i huden. det er meningen at du skal kjenne det grove saltet når du masserer, slik at huden blir littegranne rød når du har vasket det av! 


og etter noen minutter med skrubbing så vasker du av peelingen med vann. du kan se at huden er litt rød, men det går bort etter noen minutter :)

og da er du ferdig og har fin og glatt hud opptil 4 dager ♥ og det er så utrolig enkelt! og dette er en super løsning til å ta bort alle de døde hudcellene før ferien, slik at man kan få fortere brunfarge på kroppen når man soler seg! håper dere likte innlegget og gjerne send meg tilbakemeldig på hva dere synes om peelingen hvis dere prøver den ut selv hjemme ♥ 

hva synes dere? har noen av dere prøvd denne før? :)

 

MUNTLIG NORSKTENTAMENhallo alle søte ♥ som overskriften sier så har jeg en muntlig norsktentamen på fredagen, så da har vi fått fri imorgen slik at vi kan jobbe med den. gruer meg egentlig ganske mye siden denne tentamen handler om ei bok som jeg burde ha lest ferdig for lenge siden.. men så sitter jeg her da.. og har bare lest ei side. heihei. dette kommer til å gå kjempe bra:):)

så da har jeg egentlig tenkt å blir ferdig med den slik at jeg har hele dagen fri i morgen. også skal jeg trene senere :) jeg er egentlig ganske stolt av meg selv dere ... har trent siden søndag og jeg har aldri følt meg bedre xdxd se hva Hellas gjør med meg, hæ. 

hva skal dere i dag? har dere noen tentamener / eksamener igjen? 

LITT NYTT


har jo helt glemt å vise dere disse to toppene. kjøpte dem for ikke så lenge siden, og jeg er sååå fornøyd med de. og med tanke på at jeg skal til Hellas og jeg ikke hadde noen så kalte ''crop top's'', så måtte jeg bruke litt penger på det ♥ kjøpte et par ting til, men det var disse to jeg egentlig ble mest ''glad'' i. haha ♥ nå er det bare en fin høytlivs short som mangler, men det får jeg helt sikkert tak i neste uke!

guud hvor jeg gleder meg

hva synes dere? :)

WHEN YOU CALL ME
DAGEN I GÅR & I DAG
hallo ♥ kom nettopp hjem fra en utrolig fin dag sammen med familien i går! fin kveld med god mat og mye latter. alltid like koselig å være sammen med dem alle ♥ og siden vi snakket og koste oss så mye i går, så glemte vi av tiden. så da overnattet jeg bare hos søskenbarnene mine, der jeg nå i dag spiste en syynsykt god frokost hos ♥ se nu på det siste bildet da .. GULL I MUNN. 

ellers så sitter jeg nå og prøver å planlegge resten av lang helga sammen med mamma. for det har jo seg sånn at vi har jo fri på mandaag, og det er så utrolig deilig å tenke på! yesyesyes. 

hva er planene deres for resten av helga? :) 

4 FAVORITTER - NEGLELAKKER

når det er sommer og sol ute, så blir jeg utrolig avhengig av neglelakker. og neglelakkene fra firmaet essie, er etter min mening de aller beste ♥ alle de fine fargene og spessielt børsten som gjør at det er utrolig lett å påføre fargen på neglene. alt er perfekt med dem, og som dere ser så har jeg en stor samling, men jeg har 4 favoritt farger som jeg virkelig elsker!

mint candy apple - dette er virkelig en nydelig mint farge, og den gjør et fint og enkelt antrekk til noe virkelig spennede! den har vært en stor favoritt for meg utrolig lenge, og dette var også en av de første neglelakkene jeg kjøpte fra essie. denne kommer jeg alltid til å komme tilbake til ♥ løøv

cute as a button - en nyyydelig lys, fersken farge som lyser opp hvilket som helst antrekk! navnet til denne stemmer egentlig ganske mye, den ser så utrolig fin og søt ut når man har den på neglene ♥ virkelig en perfekt farge. 

russian roulette - en utrolig fin rød farge som passer perfekt til selskapsklær! en tettsittende, svart kjole og denne neglelakken, blir virkelig pent ♥ 
 
blanc - dette er virkelig en neglelakk farge som alle burde ha i samlingen sin! man kan kombinere den med så utrolig mange andre farger. kanskje du vil ha røde prikker, gråe striper eller kanskje du bare vil få det litt mere spennede ved å sette på en nail sticker etter å ha påført neglelakken? egentlig alt som passer for akkurat deg. med denne kan du virkelig bruke fantasien din og få noen kick ass negler ♥

åhh, hvor mye jeg elsker å lage slike innlegg. håper disse faller i smak for dere, og at dere er interesserte i flere i fremtiden :)

hvilket neglelakk firma er din favoritt? faller disse innlegge i smak for dere? ♥

IT'S OFFICIALLY SUMMERdrømmer jeg akkurat nå? denne uka har vært bedre enn det jeg noen gang har drømt om. trudde aldri at det skulle være så varmt her i Bodø som det er nå. helt sykt! håper det holder seg sånn fremover, slik at jeg får i hvert fall litt brunfarge til jeg skal til Hellas neste lørdag. whaaa, gledes ♥ ♥
topp ? // short bershka // solbriller h&m // bandana new yorker // sko converse

senere i dag så skal jeg på fritidssenteret (der jeg jobber frivillig), og ha en sommeravsluttning for oss i crew'et! blir utrolig koselig. det har vært stengt i det siste på grunn av sykdom, så vi ser ikke hverandre så ofte lengre. så det blir deilig å avslutte ordentlig med alle til stedet ♥ også er det jo mattetentamen i morgen, så når jeg kommer tilbake så skal jeg øve mere på det! også er det bare ei uke igjen dereeee. så er jeg ferdig med 9 trinn. wow. tiden går utrolig fort. 

hva synes dere om antrekket? og er jeg den eneste som er så heldig og har så fint vær, eller? :)

LANG DAG

herregud for en dag. det startet med at jeg dro med klassen min til byen for å dra på bowling og grille på moloen. noe som var utrolig koselig i det utrolig fine været! og etter at vi var ferdig med det, så dro vi som er på sal&scene gruppa tilbake på skolen, der vi måtte øve til konserten i morgen. og det tok flere timer. så jeg kom hjem for ikke så lenge siden, og tanken på at jeg har flere innleveringer å bli ferdig med gjør meg kvalm. så dette folkens.. kommer til å bli en utroolig lang dag. 

så da er det vel best å bare sette i gang og håpe at jeg blir ferdig med alt i tide ... vi blogges ♥ ciaoo

har dere hatt en fin dag i dag? :)

IF ALL MY MAKEUP DISAPPEARED TAGHUSK Å SETT PÅ HD KVALITET ♥ and enjoyy

hva synes dere? :)

MICHAEL KORS

tanta mi var i Tyrkia i forrige uke, og kom da tilbake med denne herligheten til meg ♥ den er ikke ekte. haha. men den er utrolig lik den orginale er den ikke? jeg er i hvert fall super fornøyd. og kommer til å bruke denne utrolig mye fremover ♥

hva synes dere? :)

CLASSY.


topp stradivarius // cardigan h&m // bukse gina tricot // smykke h&m // solbriller ? // leppestift Mary Kay (Toffee) // neglelakk ESSIE (maximillian strasse her) // sko converse

siden det var så mange av dere som virkelig likte slike innlegg, så hvorfor ikke lage flere? :)

men jeg lurer på .. hva skal jeg kalle kategorien for disse innleggene?

hva synes dere? noen forslag til navn? ♥

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
+ legg meg til som venn
Jeg heter Sandra og er ei 17 år gammel jente fra Bodø som elsker å blogge. På denne bloggen så blogger jeg om alt mellom himmel og jord, men det som dere kommer til å se mest av er min hverdag, foto, sminke og mote. stay tunedddd KONTAKT/SPONSING: voqueblogg@hotmail.comKategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits