HVA SKJER NÅhallo ♥ som dere helt sikkert har lagt merke til, så har jeg ikke vært så flink til å oppdatere bloggen i det siste. og det er rett og slett fordi det er så utrolig mye som skjer på skolen i det siste. ++ at internettet hjemme er helt på trynet. så det blir utrolig vanskelig å oppdatere bloggen som vanlig og det beklager jeg mye for! men skal fortsatt prøve så godt jeg kan å få oppdatert daglig, men lover dessverre ingenting! 

ellers så har det da som sagt vært utrolig hektisk på skolen, og mengden av lekse akkurat nå er helt ubeskrivelig stor. ufff.. jeg blir så sliten i hodet av alt dere aner ikke haha. men de to ukene har egentlig vært utrolig morsomme ♥ trives så fantastisk godt på skolen. kunne ikke ha vært bedre!

hvordan har dere det da? er det enda noen av dere som har streik? :) 

GØY, MEN BARE PÅ STARTENvi var faktisk på fjelltur med trinnet i dag.. og jeg tror ikke det går ann å bli mer misfornøyd enn det jeg var da vi begynte å gå :):)

alt var supert når vi satt oss ned og ventet på de andre. slappet av, tok noen bilder og flirte av litt av hvert. også begynner plutselig turen med bare oppoverbakker. og som dere har hørt før (eller kanskje allerede skjønt) så er jeg en person som virkelig misliker alt som har med tur, fjell eller natur å gjøre. så når det kommer en dag på skolen der vi skal på fjelltur (som i dag) så vil jeg helst være igjen heime. 

noen av dere som er akkurat som meg? haha

PÅ VEI

da er jeg endelig igang med å redigere videoen til dere! får se når den blir ferdig, haha. men håper i hvert fall at jeg kan dele den med dere på fredag. fredag.. sounds good?

også ville jeg bare si at .. jeg har gått igjennom 2 dager av skole nå. og jeg er allerede lei som f. hvorfor kan ikke vi bare starte skolen klokken 11? hæ? 

har dere hatt en fin dag hittil? og vil dere ha videoen på fredag? ♥ FORDI DERE GLEDER DERE SÅNN

#lol 

BACK TO REALITY
kan med en gang si at det ikke var meningen å være så lenge borte fra bloggen! men da jeg kom tilbake fra polen så kom jeg ikke på før lenge etterpå at kameraet mitt lå i Henriette sin koffert. og jeg fikk den ikke tilbake før igår. så beklager! 

anyway. for mange av oss så var det første skoledag idag.. det er så deilig å være tilbake på skolebenken :):):):):):) haha i wish. men dagen har faktisk vært veldig bra hittil! men dere veit jo hva de sier.. den beste dagen på skolen er den første og den siste. haha. så sant. 

filmet forresten en innkjøpsvideo til dere igår, så den kommer forhåpentligvis om ikke så lenge ♥

noen av dere som også startet på skolen idag? har dere hatt en fin dag hittil? :)

12 DAGER IGJENnå er er det 12 dager igjen til jeg skal reise igjen dere, men denne gangen så skal jeg til Polen ♥ og ikke alene heller. som sagt så skal verdens beste Henriette være med! gleder meg så utrolig mye til å spende hele tre uker sammen med henne der, og vise henne min gamle hjemby! åhh, det blir så utrolig gøy ♥og når det kommer til bloggingen når jeg er i Polen, så kommer det i hvert fall et innlegg per dag. om ikke mere ;);) og jeg og Henriette har også mange planer når det kommer til videoer og filming. så dere får bare vente og se, kan ikke røpe alt enda haha ♥ stay tuneed :):):)åhh jeg blir så glad av å tenke på alt dette, you guys don't even knoow. men nå er det heldigvis ikke så lenge igjen ♥ Henriette kommer hit neste søndag, noen dager før vi skal dra. slik at hun ikke trenger å tenke på hvordan hun skal komme seg til bodø tidsnok, da kan vi bare ta bussen sammen til flyplassen uten noe stress ♥ whaaaa gledesss 

skal noen av dere reise om ikke så lenge? eller skal dere være resten av sommerferien hjemme? :)

EN FANTASTISK DAGåhh for en utrolig fantastisk dag jeg hadde i går! gode venner, masse latter og (seff) maat ♥ hadde det virkelig veldig bra, og flere slike dager ville jeg gjerne ha hatt i mitt kjedelige liv, haha.

og gjett hva jeg gjør nå.. gjør meg nemlig klar til å se på serie hele dagen. johoo. happyhappy. haha herregud. dette er tragisk. supernatural er virkelig ikke noe å tulle med .. når man først har begynt å se, så klarer man ikke å stoppe. såå... bye world ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

hva skal dere i dag? :)

BURSDAGSFEIRING jeg skal i bursdaag, woho! utrolig lenge siden sist.. så dette blir gøy ♥ bursdagen finner sted i byen, så jeg skal snart av gårde til ei venninne for å ta noen bilder, og etter det så skal vi ta bussen sammen utover ♥ og det som er så bra er jo at jeg for kommet meg litt ut igjen.. har vært stuck i dette huset i evigheter. hater å være syk, men heldigvis så begynner jeg å bli myemye bedre :) 

får se om jeg får tatt noen bilder slik at jeg kan dele de med dere senere! snakkes ♥ 

hva skal dere i dag? :)

FINTFINT VÆRkom meg vell litt ut i dag jeg, haha. føler meg litt bedre, men er ikke helt frisk enda. de tre siste dagene jeg har vært syk, så har det også vært helt fantastisk vær her i Bodø. så i dag så klarte jeg rett og slett ikke å bare sitte inne og se mamma sole seg ute. nope. nå er det min tur!

så nå skal jeg ut igjen og sole meg litt ♥ og når jeg ferdig med det, så blir det tacooo her i huset!! yess. ha en fin dag videre søte dere :)

hvilke planer har dere for resten av dagen da? 

MEMORIES


det var nesten som jeg begynte å gråte da jeg så gjennom alle disse gamle bildene, haha. det er masse som jeg med glede kunne ha fått opplevd igjen ♥ men hva har man bilder for hæ? vi burde egentlig takke gud for kamera, fordi nå har vi alltid noe å se tilbake på mange år senere ♥ 

er det noe du ville ha fått opplevd igjen i livet ditt? synes det er så spennende å lese ♥ 

GJETT HVA ..

.. supersnille Henriette har smittet meg, så nå ligger jeg her med hodepine, tett neste og lam kropp. wohoo. jeg husker faktisk ikke når jeg var syk sist .. utrolig lenge siden i hvert fall. men det gode i dette, er jo at jeg ikke trenger å være redd for å bli syk før eller i Polen. så da jeg får bare bli ferdig med dette tullet nå, haha ♥ 

ellers så har jeg nettopp blitt ferdig med drop dead diva serien, (som forresten anbefales på det sterkeste) så da etter masse masing fra Henriette om at jeg må se på supernatural.. så begynte jeg på det i går! faktisk veldig bra så langt. så nå tror jeg dere vet hva denne dagen kommer til å gå til .. nemlig å se på supernatural. livet mitt er så spennende. :):)

hva skal dere i dag? hva er din favorittserie? ♥ 

LAZY ASSES

helløu dere ♥ akkurat nå så befinner jeg meg på reipåå sammen med Henriette. og som dere ser på overskriften og kanskje bildene, så er vi ganske så late akkurat nå :) vi har nettopp vært på butikken og kjøpt inn masse godt, slik at vi har noe å kose oss med mens vi ser film eller serie ♥ eller you know ... den typiske girltalken vi jenter har, haha. 

ellers så har jeg det veldig bra! skal være her sammen med snuppa til torsdag. hun skal jobbe hele helga, så da må jeg dessverre dra da haha. buhu. 

hvilke planer har dere for denne uka? ♥

I CAN'T BELIEVE THIS

Is this real life? den siste uken så har det vært helt forferdelig vær her i Bodø, men regn og faktisk nesten snø. og helt plutselig i dag så står man opp, og der ser man sol og at det er 25 grader ute! unbelievable. og som den nordlendingen jeg er, så vet man at når det først er fint vær .. så må man gjøre noe for å utnytte det. så da skal jeg faktisk filme en videoblogggg til dere ♥ dere får dessverre ikke vite hva det er enda, så det er bare å vente og se hva jeg har funnet på :))

forresten! Hellas videoen er snaart ferdig redigert, så den kommer en gang i neste uke! STAY TUNED. 

er det fint vær der du bor i dag? ♥

WE'RE HERE


jeg har ventet så lenge på å endelig få si det .. JEG ER I HELLASog jeg har internettttt. og mere lykkelig som det jeg er nå, tror jeg ikke det går ann å bli! har vært oppe helt siden solen vekte meg klokken 9 i mårres, og jeg har akkurat kommet inn etter å ha solt meg i flere timer. og gjett om jeg begynner å få litt brunfarge på kroppen allerede, yesyesyess
verdens søteste søskenbarn og finefine tante ♥
og akkurat nå så gjør vi oss klar til å gå oss en tur for å se litt mere av denne vakre byen! gleder meg til å oppdatere dere mere på hva som skjer mens jeg er her nede ♥ og tusentusen takk for at dere var så snille og kom med tips på hva jeg kunne gjøre i forrige innlegg. dere er virkelig verdens beste lesere ♥

men vi snakkes senere dere! jeg har med meg kameraet overalt, så bilder blir det i hvert fall ikke lite av, haha. ciaooo

hvordan har dere det i Norge da? har noen av dere vært i Hellas før? :)

PAKKING + HJELPjeg er i hundre og pakkingen går tregere enn forventet... men når Sandra skal danse til hver eneste sang som kommer på så blir det sånn. haha, herregud. men jeg er i det minste snart ferdig og jeg er helt sikker på at jeg ikke får sove i natt. reisefeber sa du? men så skulle jeg ta opp noe her og nå må jeg gjøre det før jeg glemmer det. det kan hende at jeg ikke får internett da jeg er i Hellas ... som er en helt forferdelig tanke siden jeg hadde så store planer for bloggingen der borte, menmen. jeg tar med en pc og skal prøve så godt jeg kan å finne en måte å oppdatere bloggen på, men hvis jeg ikke får det ... skal jeg for sikkerhetsskyld lage noen innlegg og forhåndspublisere de, eller skal jeg bare la være og håpe på at jeg for internett? ... help me guys

hva synes dere jeg skal gjøre? 

MUNTLIG NORSKTENTAMENhallo alle søte ♥ som overskriften sier så har jeg en muntlig norsktentamen på fredagen, så da har vi fått fri imorgen slik at vi kan jobbe med den. gruer meg egentlig ganske mye siden denne tentamen handler om ei bok som jeg burde ha lest ferdig for lenge siden.. men så sitter jeg her da.. og har bare lest ei side. heihei. dette kommer til å gå kjempe bra:):)

så da har jeg egentlig tenkt å blir ferdig med den slik at jeg har hele dagen fri i morgen. også skal jeg trene senere :) jeg er egentlig ganske stolt av meg selv dere ... har trent siden søndag og jeg har aldri følt meg bedre xdxd se hva Hellas gjør med meg, hæ. 

hva skal dere i dag? har dere noen tentamener / eksamener igjen? 

DAGEN I GÅR & I DAG
hallo ♥ kom nettopp hjem fra en utrolig fin dag sammen med familien i går! fin kveld med god mat og mye latter. alltid like koselig å være sammen med dem alle ♥ og siden vi snakket og koste oss så mye i går, så glemte vi av tiden. så da overnattet jeg bare hos søskenbarnene mine, der jeg nå i dag spiste en syynsykt god frokost hos ♥ se nu på det siste bildet da .. GULL I MUNN. 

ellers så sitter jeg nå og prøver å planlegge resten av lang helga sammen med mamma. for det har jo seg sånn at vi har jo fri på mandaag, og det er så utrolig deilig å tenke på! yesyesyes. 

hva er planene deres for resten av helga? :) 

LANG DAG

herregud for en dag. det startet med at jeg dro med klassen min til byen for å dra på bowling og grille på moloen. noe som var utrolig koselig i det utrolig fine været! og etter at vi var ferdig med det, så dro vi som er på sal&scene gruppa tilbake på skolen, der vi måtte øve til konserten i morgen. og det tok flere timer. så jeg kom hjem for ikke så lenge siden, og tanken på at jeg har flere innleveringer å bli ferdig med gjør meg kvalm. så dette folkens.. kommer til å bli en utroolig lang dag. 

så da er det vel best å bare sette i gang og håpe at jeg blir ferdig med alt i tide ... vi blogges ♥ ciaoo

har dere hatt en fin dag i dag? :)

F R E D A Ghallohallo ♥ jeg kom meg akkurat hjem fra en suuperfin dag i byen sammen med mange gode venner! føttene mine er seriøst døde. så mye som jeg gikk i dag, har jeg ikke gått på leenge. fra butikk til butikk og shoppingsenter til shoppingsenter. og sånn gikk det hele dagen helt siden klokken var 10:00. haha, men koselig og gøy var det ♥

ellers så har jeg tenkt å ta det helt med ro resten av dagen og egentlig hele dagen i morgen også. helt siden langhelgen startet, så har jeg ikke fått sovet noe særlig. natten på teltturen var forferdelig og idag så måtte jeg stå opp tidlig for å rekke bussen til byen. men hva har man resten av fridagene til? jo, de er nemlig til å SOVE. yess

hvordan har dagen deres vært da? :) 

BLOGGER JEG LESER

KONFIRMASJON
♥ ♥ ♥

denne konfirmasjonen var så fantastisk bra! en lang dag med flotte mennesker, latter, tårer og moro. jeg stor trivdes, helt klart ♥ og det har da seg sånn at jeg ikke klarte å rekke noe buss for å komme meg tilbake hjem .. haha. ja. så jeg skal være her hos Henriette til imorgen, så skal jeg være med henne på skolen og ta bussen hjem ca 17:30 :) yess, en dag til sammen med verdens beste ♥♥♥

hva synes dere om bildene? :)

MAHOMIEZZer det bare meg, eller går tiden sykt fort? tanken var egentlig å blogge ca 17:00, også ser jeg på klokken og der står det 21:00. supert. her går det som planlagt ja. haha. men jeg fikk i hvert fall tatt noen bilder til dere, som dere da kan se over :) helt sykt hvor mye vi flirte da vi så gjennom bildene etterpå, haha herreguud. good times. 

som sagt så skal jeg i konfirmasjonen til Henriette imorgen, så jeg er ganske usikker på om jeg får blogget. men jeg skal prøve så godt jeg kan å få slengt inn et innlegg! I'll do everything for you guyss 

har dere hatt en fin dag i dag? ♥

EN BRA ONSDAG

førr en fin onsdag det skulle være i dag da! en chill skoledag, fint vær og muligheten til å gå 2 timer tidligere fra skolen. yess. humøret er også på topp og jeg kunne serriøst ikke ha følt meg bedre ♥ slike dager burde det være flere av!

også må jeg bare få si at jeg er så utrolig takknemlig for alle de fine kommentarene dere legger igjen på innleggene mine ♥ jeg blir alltid så glad når jeg logger på og ser alt det fine dere skriver til meg! dere gjør dagen min sååå mye bedre ♥ tusen takk!! you guys are amazingggg

har du hatt en fin dag i dag? :)

BÅTTUR


♥ ♥ ♥

da ble det en liten båttur på oss også! flaksen var ikke med oss da vi skulle fiske menmen, haha. det eneste vi fikk var en liten hyse og 2 små sei. alt for lite for en bigass middag for oss alle for å si det sånn. haha. men nok en gang, så var det utrolig koselig ♥ denne helgen har vært minneverdig og må helt klart gjentas! selv om vi egentlig ikke bor så langt unna hverandre, så er det veldig sjeldent vi møtes for å spende tid sammen en dag eller helg. utrolig kjipt, men det er jo ikke alltid at det passer for alle. så når alle har tid, så ser dere da hva som skjer. haha ♥

har dere hatt en fin helg? :) 

MIN 17 MAI
dagen min startet med å våkne opp til verdens beste frokost ♥ ♥ litt seint egentlig siden jeg ikke sto opp før klokken var 12:30, haha ooops. men jeg var heldigvis ikke den eneste som våknet opp litt sent :) vi snakket, lo og koste oss masse ♥ tror ikke det finnes en bedre måte å starte dagen på!


17 mai antrekket mitt! :) kjole & belte bikbok // sko DNA


og etter hvert så kom resten av familien ♥ vi tok noen bilder og spiste middag sammen. åhh så deilig det var å ha alle samlet igjen! akkurat nå så sitter vi og skal snart sette i gang med å spise den vakre kaka som dere ser på bildet over! flinkeste tante ♥ jeg visste faktisk ikke at hun var så flink til å bake, så jeg ble ganske så overrasket! haha. 

håper at dere også har hatt en utrolig fin dag! gratulerer med dagen ♥♥ og ha en kjempe fin dag videre! 

har dere hatt en fin dag i dag? :) 

ØRNES

hallo ♥ beklager for så sent innlegg! men da jeg kom hjem fra skolen så måtte jeg begynne å pakke for å rekke bussen til ørnes. jeg og mamma skal nemlig feire 17 mai her sammen med tanta mi, også skal resten av familien komme i morgen for å spise middag her sammen med oss :) blir utrolig koselig! ganske lenge siden sist mange i familien har vært samlet ♥ skal prøve å få tatt noen bilder også, slik at jeg kan dele de med dere senere :) 

hva skal dere på 17 mai? :) mussmuss

YESTERDAY
♥ ♥ ♥

hadde en utrooolig fin dag igår. filmen vi så på kino var faktisk overraskende bra! men tenk hva jeg kom på da jeg satt i kinosalen da..- jeg har ikke sett første delen. good. job. så der satt jeg og var redd for at jeg ikke skulle skjønne en dritt. haha. men det gikk heldigvis bra! det var ikke så mye som gikk igjen i denne filmen fra første delen. (tror jeg).

 når det er snakk om dagen idag, så skal jeg ta det helt med ro tenker jeg. se på serier, spise god maaat ... you know. CHILLE. rett og slett. 

hvilke planer har dere for idag? :) ha en finfin søndag videre søte lesere. så blogges vi ♥ ciaoo

PLANENE FOR IDAG


hallooo. ble akkurat ferdig med å filme spørsmålsrunde videoen til dere ♥ skal begynne å redigere den litt allerede idag, også får jeg håpe at jeg blir ferdig i løpet av neste uke slik at jeg får lagt den ut :) 

tilbake til overskriften. skal en tur til byen idag for å møte søskenbarnet mitt som jeg ikke har sett på lenge. også skal vi og min kjære mamma dra på kino for å se The Amazing Spider-Man 2. har ikke hørt så mye om den filmen egentlig, men det var den eneste filmen som hørtes spennende ut av alle de som sto på listen for idag. så får håpe at den er bra!

skal prøve å få tatt noen bilder slik at jeg kan dele med dere hvordan dagen min var senere ♥ ohh the love I have for you. 

hva skal dere idag? har noen av dere sett filmen The Amazing Spider-Man 2? :) 

SPOTIFY LISTENE MINE

det var noen her om dagen som spurte meg om jeg kunne legge ut spotify listene mine her på bloggen, og det kan jeg selvfølgelig gjøre! har mange forskjellige lister som jeg oppdaterer ganske ofte. så håper det er noe som faller i smak for akkurat deg ♥


                                                                                            - trykk på navnet til listen for direkte link -

Dance till you drop - hører alltid på denne listen når jeg er i dansehumør og vil slå meg fullstendig løs! perfekt til fest, disko eller hvis du forbereder deg til en workshop, (akkurat som meg hihi)

best summer evaah - dette er en perfekt liste for sommeren. her er det mange sanger som gir deg skikkelig sommerfølelse og får deg i skikkelig sommerstemning! 

♥ because of him - kjærlighetssorg? ja.. det er det denne listen er skapt for.

once upon a time - her legger jeg til sanger som ikke har noe spessielt tema. liker jeg sangen, men vet ikke helt hvilken liste jeg skal legge den i, så havner den her :)so calm - her finnes det bare rolige sanger. så hvis du slapper av og tar livet helt med ro, så kan du sette på denne listen :) 

chill the fuck out - føler du for å høre på rap og hip hop? det finnes massevis av det her. 

too cool for u - hit me baby one more time, candyman, milkshake, I like to move it .. //takemebacklist//

smokeaah - deprimert? trenger du litt tid for deg selv og tenke over livet? da må du skjekke ut denne!

bieber ;* - only Justin ♥♥♥

noe som falt i smak? :)

VERDENS BESTE NYHETERsom dere ser så har jeg da drømt meg bort og tatt på meg solbrillene og sommerklærne mine enda en gang. og jeg har sikkert sagt det jeg skal si nå utallige ganger her på bloggen, men... ♥ ♥ gjett om jeg gleder meg til sommeren ♥ ♥ og nå har jeg faktisk en mye bedre grunn for å kunne si det. og den grunnen er nemlig at min kjære pappa ringte meg i dag og sa at han hadde kjøpt billetter til polen i sommer til meg og min bestevenn ♥ har snakket med han om det i evigheter, og endelig så har han fått fikset det. yesss. da blir det polen på meg i år også!! men denne gangen så skal verdens beste få dra sammen med meg ♥ så det eneste jeg kommer til å legge merke til nå er - nedtelleren til dagen jeg skal reise i hodet, og dagene som går saktere enn snegler. wish me luck. dette kommer til å være noen harde siste uker på skolen. takk pappa :):) 

har du noen planer for sommeren? ♥
ha en fin dag videre søte lesere! så blogges vi, ciaoo ;*

HELDIG SA DU?

åhh så utrolig koselig å komme hjem fra skolen og se dette ♥ da jeg sendte inn søknaden om at jeg var interessert, så trudde jeg aldri at jeg skulle bli trukket ut! jeg er ikke den med gullhår i ræva for å si det sånn.. haha ♥ helt utrolig. gleder meg masse til å teste ut produktene :))) 

når det er snakk om dagen i dag, så skal jeg en tur innom fritidssenteret for å være med på bakekurs :) wohoo, gleder meg! lenge siden jeg har bakt nå og det er en av de få tingene som jeg virkelig elsker å drive på med :) 

Har du prøvd BABY LIPS? Hva skal du i dag? ♥

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
+ legg meg til som venn
Jeg heter Sandra og er ei 17 år gammel jente fra Bodø som elsker å blogge. På denne bloggen så blogger jeg om alt mellom himmel og jord, men det som dere kommer til å se mest av er min hverdag, foto, sminke og mote. stay tunedddd KONTAKT/SPONSING: voqueblogg@hotmail.comKategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits