HVA SKJER NÅhallo ♥ som dere helt sikkert har lagt merke til, så har jeg ikke vært så flink til å oppdatere bloggen i det siste. og det er rett og slett fordi det er så utrolig mye som skjer på skolen i det siste. ++ at internettet hjemme er helt på trynet. så det blir utrolig vanskelig å oppdatere bloggen som vanlig og det beklager jeg mye for! men skal fortsatt prøve så godt jeg kan å få oppdatert daglig, men lover dessverre ingenting! 

ellers så har det da som sagt vært utrolig hektisk på skolen, og mengden av lekse akkurat nå er helt ubeskrivelig stor. ufff.. jeg blir så sliten i hodet av alt dere aner ikke haha. men de to ukene har egentlig vært utrolig morsomme ♥ trives så fantastisk godt på skolen. kunne ikke ha vært bedre!

hvordan har dere det da? er det enda noen av dere som har streik? :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Jeg heter Sandra og er ei 17 år gammel jente fra Bodø som elsker å blogge. På denne bloggen så blogger jeg om alt mellom himmel og jord, men det som dere kommer til å se mest av er min hverdag, foto, sminke og mote. stay tunedddd KONTAKT/SPONSING: voqueblogg@hotmail.comKategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits